بحث جالب بود!
مطمئن نیستم درست متوجه شدم یا نه...
منتها فکر میکنم حتی شبیه این موضوع توی رستوران هایی که از کشورهای مختلف مثه چینی، ایتالیایی و ... تو شهرای ایران هست و طرفدارای خاص خودش رو هم داره، دیده میشه...
یا مثلا میری شمال، میبینی زدن: رستوران شاندیز مشهد
یا شهرای مختلف مثلا کته کبابی بعضا میزنن...
که هر کدوم از اینا طرفدار دارن و مشتریای خودشون. اکثرا هم شلوغ هستن و پرطرفدار...
چیزی که من متوجه شدم از حرفات این بود که الان خیلی چیزای کمی شناخته شده است توی ایران... بیایم شناسایی کنیم غذاهای محلی رو جاهای مختلف و درآمدزایی به همون طریقی که اینجور جاها شده...
که ایده متفاوت هم هست.
پیشنهاد خاصی داری؟ یا کار خاصی مد نظرته؟ مثلا برای همین جمع آوری اطلاعات یا کارای دیگه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)